COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Picton - Wellington er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Picton - Wellington færgeselskaber

    • 13 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
    • Get price

Picton til Wellington færge

Picton Wellington færgeruten forbinder New Zealand med New Zealand og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Interislander sejler op til 13 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Bluebridge servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 41 overfarter Uge på Picton Wellington ruten mellem New Zealand og New Zealand. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Picton Guide

Byen Picton ligger i Marlborough regionen i New Zealand, tæt på Queen Charlotte sundet, i den nordøstlige del af New Zealands Sydø. Byen er en af de mest maleriske kystbyer i landet, og har omkring 20% af New Zealands kystlinje og det bedste klima i landet, hvilket gør Picton til en populær destination for både indenlandske og udenlandske turister.

Picton har en afslappende atmosfære med afsides bugter og krystalklart vand. Byens havnefront har evigt skiftende farver og dens marinaer syder altid af aktivitet. Man kan tage bådture fra Picton til mange utrolige destinationer omkring Queen Charlotte sundet.

Der er ø-færger til og fra Wellington, der sejler igennem den afskærmede Torykanal, syd for Arapawa ø.


Wellington Guide

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på sydkysten af Nordøen. New Zealands næststørste by er omgivet af en dejlig havn, der tilbyder besøgende en fantastisk udsigt, samt et godt udvalg af Viktorianske bygninger, som ofte er bygget på skråninger af bakkerne. Der er meget at se og lave i byen, og den er bredt anerkendt som at være landets mest maleriske by.

Byen har et godt udvalg af strande og en smuk kystlinje, som har været populære blandt besøgende i mange år. Måske den mest tiltalende kystdel er Eastbourne, hvor Days Bay og Sunshine Bay er specielt populære.

Byområdet omfatter selve byen, Porirua mod nord og Lower Hutt og Upper Hutt mod nordøst. Den ligger som vejknudepunkt imellem Nord- og Sydøen, og der bliver tilbudt daglige forbindelser imellem dem.