Aegeon Pelagos
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos er et datterselskab af det græske færgeselskab Anek Lines, og leverer færgeservicer mellem Kreta, Kykladerne og Dodekaneserne, såvel som fra adskillige byer, som for eksempel Piræus og Heraklion.

Aegeon Pelagos, eller Aigaion Pelagos som det er kendt lokalt, har tjent det Ægæiske Hav siden 2010, og kan prale af en flåde bestående af otte store og moderne færger, som tilbyder et stort udvalg af førsteklasses faciliteter.

Om bord på deres moderne fartøjer, kan man opleve det højeste niveau af kundeservice fra besætningen, imens man er omgivet af luksuriøse omgivelser. Undervejs kan man vælge at slappe af i en af de stilfulde kabiner, prøve det lokale køkken i selvbetjeningsrestauranten eller lære om den græske vinkultur i baren.

Det kunne ikke være nemmere, at rejse mellem det historiske rige Dodekaneserne, den smukke barskhed af Kykladerne og den vidunderlige unikke ø Kreta.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Aegeon Pelagos produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Aegeon Pelagos sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking