anek_lines_kriti_i

Kriti I

Drevet af Anek Lines

Kriti I er navngivet efter Grækenlands største ø Kreta og er søsterskib til Kriti II. Kriti I blev bygget på det japanske værft Koyo, og kan bære omkring 1500 passagerer og 650 køretøjer. Om bord er der faciliteter til at holde passagerer underholdt og komfortable under overfarten, inklusiv talrige barer og restauranter, som er spredt over dækkene, samt et udvalg af kabiner.

Kabiner/sæder ombord

Kriti II har et udvalg af smukt indrettede og rummelig kabiner, både med og uden vindue og med 2, 3 eller 4 sengepladser. For dem, der ønsker lidt mere luksus på deres overfart, er deluxe kabiner også tilgængelige. Hvis du ikke ønsker at booke en kabine, er der 208 komfortable sæder at vælge imellem.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Kriti I guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Andre Anek Lines færger

Kriti I anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!