anek_lines_hellenic_spirit

Hellenic Spirit

Drevet af Anek LinesIgoumenitsa Ancona & Patras Ancona ruter

Hellenic Spirit blev bygget i 2001 og er den mest moderne færge i Anek Lines flåde. Færgen kan bære op til 1850 passagerer og 670 biler. Faciliteterne om bord inkluderer a la carte restaurant, pool, natklub, butik, bar og mange andre faciliteter til at holde dig underholdt på din rejse.

Kabiner/sæder ombord

Der er 2, 3 og 4 sengs kabiner om bord – fra grundlæggende, men behagelige kabiner til luksuriøse suiter. Hvis du ikke vil rejse med en kabine, er der 325 behagelige sæder, som også kan forudbestilles. Derudover har Hellenic Seaways et dæk, som er for dem som ønsker at være i deres campingvogn under overfarten (skal forudbestilles).

Mad og drikke ombord

Hellenic Spirits a la carte restaurant er blevet tildelt et certifikat for sin græske mad. Der er også en selvbetjening restaurant med et godt udvalg af mad. Hvis du ønsker en snack og en drink, er der to barer at vælge imellem.

Yderligere faciliteter ombord

Der er internet adgang på hele skipet, og også en internet cafe, hvor man kan slappe af og surfe på nettet. Der er hæveautomat, for dem der har brug for kontanter.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Hellenic Spirit guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Hellenic Spirit

anek_lines_hellenic_spirit_2_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_outside_cabin anek_lines_hellenic_spirit_reception_area anek_lines_hellenic_spirit_reception_seating anek_lines_hellenic_spirit_restaurant anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_area anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_entrance anek_lines_hellenic_spirit_shop anek_lines_hellenic_spirit_stairwell

Andre Anek Lines færger

Hellenic Spirit anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!