Zeebrugge
Hull
Færger til England
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Zeebrugge til Hull færge

Zeebrugge Hull færgeruten forbinder Belgien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Zeebrugge Hull færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Belgien til England side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Zeebrugge til Hull?

Færgeoverfarten fra Zeebrugge til Hull tager ca. 14h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Zeebrugge og Hull?

Der er 1 færgeoperatør for Zeebrugge til Hull, og dette er
  • P&O Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Zeebrugge til Hull?

Book færger fra Zeebrugge til Hull via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Zeebrugge Hull færge anmeldelser

  • "Zeebrugge Hull"

    Hvorfor betalte vi £20 ekstra da vi bookede? Prisen var £179, vi har forpligtet til at sætte kryds i boksen og var under det indtryk, at det var for faciliteter som tidlig boarding og gratis wifi, som vi normalt modtager fra andre selskaber. Jeg synes, at £20 for frisk luft eller havluft er en smule dyrt. Vil anbefale til venner, men vil råde dem til ikke at betale £10 per person ekstra.

    'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

    Læs mere Læs mindre

Zeebrugge Guide

Zeebrugge er en landsby og havn på kysten af Belgien. Landsbyen ligger ved Vesterhavet og på grund af dens nærhed til de store industrielle byer i Europa og dens transportforbindelser, er havnen blevet et knydepunkt for trafik fra alle retninger. Zeebrugge er også Belgiens hoved fiskerihavn og fiskemarket her er et af Europas største.

De fleste passagerer, der passerer gennem havnen er enten på en luksus krydstogt eller skal med færgen til Hull eller Rosyth i Storbritannien. Havnens faciliteter inkluderer flere butikker, en cafe og behagelige venterum.


Hull Guide

Byen Hull, eller Kingston-upon-Hull for at give den sit fulde navn, er en havn, der ligger ved sammenløbet af Hull og Humber Estuary, og har været en port til England siden romertiden. Byen blev grundlagt af Kong Edward I (1272 – 1307), som havde brug for en sikker havn, der kunne leverer goder til hans hær, da de var i krig med Skotland.

Hulls moderne by er stor og travl, med mange butikker og faciliteter. Der er en række trafikfrie gader i byen, så det er behageligt at vandre rundt og eventuelt at nyde noget af open-air underholdningen, der findes om sommeren.

Den glasdækket Princes Quay er en af landets mest smukke indkøbscentre. Den stiger op af vandet i Prince's kaj, og forbinder den nye og den gamle del af byen, og fører ind i byens hjerte med overvældende udsigter over de renoverede havnekvarterer.


Onboard the ferries

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking