COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Zeebrugge - Hull er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Belgien til England side

Om bord på færgerne

Zeebrugge - Hull færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 14 hr 30 min
  • Get price

Zeebrugge Hull færge anmeldelser

 • "Zeebrugge Hull"

  Hvorfor betalte vi £20 ekstra da vi bookede? Prisen var £179, vi har forpligtet til at sætte kryds i boksen og var under det indtryk, at det var for faciliteter som tidlig boarding og gratis wifi, som vi normalt modtager fra andre selskaber. Jeg synes, at £20 for frisk luft eller havluft er en smule dyrt. Vil anbefale til venner, men vil råde dem til ikke at betale £10 per person ekstra.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre
 • "Tid til en ændring?"

  Et nyt skib ville være meget velkommen. Helst et som dokker udenfor låsen, ligesom det hollandske skib. Vi kendte dette skib som Norsea, og kendte også Norwind... men det er kun navnene der er ændret. Der er intet andet valg mellem Zeebrugge og Hull. Vi kan også menuerne udenad.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge hjem til jul"

  Rejste på Pride of York, meget venligt personale, kabinen ren og vil bruge igen.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Skibet er fint - det er Direct Ferries booking system dog ikke"

  Til trods for at vi havde booket, troede jeg, mad i Brasserie, fandt jeg ud af, at vi kun var booket i The Kitchen. Ikke tilfredsstillende, og jeg vil ikke bruge dette booking system igen.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre

Zeebrugge til Hull færge

Zeebrugge Hull færgeruten forbinder Belgien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Zeebrugge Hull færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Zeebrugge Guide

Zeebrugge er en landsby og havn på kysten af Belgien. Landsbyen ligger ved Vesterhavet og på grund af dens nærhed til de store industrielle byer i Europa og dens transportforbindelser, er havnen blevet et knydepunkt for trafik fra alle retninger. Zeebrugge er også Belgiens hoved fiskerihavn og fiskemarket her er et af Europas største.

De fleste passagerer, der passerer gennem havnen er enten på en luksus krydstogt eller skal med færgen til Hull eller Rosyth i Storbritannien. Havnens faciliteter inkluderer flere butikker, en cafe og behagelige venterum.


Hull Guide

Byen Hull, eller Kingston-upon-Hull for at give den sit fulde navn, er en havn, der ligger ved sammenløbet af Hull og Humber Estuary, og har været en port til England siden romertiden. Byen blev grundlagt af Kong Edward I (1272 – 1307), som havde brug for en sikker havn, der kunne leverer goder til hans hær, da de var i krig med Skotland.

Hulls moderne by er stor og travl, med mange butikker og faciliteter. Der er en række trafikfrie gader i byen, så det er behageligt at vandre rundt og eventuelt at nyde noget af open-air underholdningen, der findes om sommeren.

Den glasdækket Princes Quay er en af landets mest smukke indkøbscentre. Den stiger op af vandet i Prince's kaj, og forbinder den nye og den gamle del af byen, og fører ind i byens hjerte med overvældende udsigter over de renoverede havnekvarterer.