Ventotene
Terracina
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ventotene til Terracina færge

Ventotene Terracina færgeruten forbinder Pontine Øerne med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ventotene Terracina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Pontine Øerne til Italien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Ventotene til Terracina?

  Færgeoverfarten fra Ventotene til Terracina tager ca. 2h 05m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ventotene og Terracina?

  Der er 1 færgeoperatør for Ventotene til Terracina, og dette er
  • NLG
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ventotene til Terracina?

  Book færger fra Ventotene til Terracina via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Terracina?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Ventotene til Terracina med
  • NLG
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Ventotene til Terracina?

  Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Ventotene til Terracina?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • NLG

Ventotene Guide

Denne lille ø blev dannet af vulkanske rester, hovedsagelig tufaceous klipper som engang blev brugt til at bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Ventotene har generelt høje og lastet kyster og to små, smukke strande lige bag det bebyggede areal: Cala Rossano (tæt på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre klipper: Nave di Terra, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerede områder væk fra havnen, er der andre strækninger af strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øen blev først brugt som base for fønikerne, grækerne og romerne i det 1. århundre og blev efterfølgende forsynet af Augustus med en havn gravet i vulkansk klippe, som stadigvæk er i brug den dag i dag og som tjener Villa Giulia, hvor han havde forvist sin datter som var anklaget for utroskab.
Efter dekadence og opgivelse perioden i middelalderen, blev øen genopbygget af Bourbonerne i den anden halvdel af det XVIII århundrede. Det skabte det nuværende bebyggede areal med slottet (i dag rådhus), kirken Santa Candida og den brede plads.


Terracina Guide

Den italienske by Terracina er en kystby, som er beliggende i den sydlige del af Lazio regionen mellem byerne Napoli og Rom. Byen er hjemsted for en vigtig havn ved Via Appia vejen og er stedet for et betydeligt tempel dedikeret til Jupiter. Den moderne by Terracina ligger ved foden af nogle bakker og langs en bred sandstrand, som er populær blandt turister. En kanal løber fra havnen til busstationen og passere byens fiskehal, hvor der er kassevis af frisk fisk. Den ældre del af byen, Centro Storico, er hvor man finder Piazza del Municipio, som er en malerisk piazza. Tæt herpå kan man også se gammel brolagt strækning af Via Appia.

Der er færgeforbindelser fra Terracina til øen Ponza.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking