Turgutreis til Leros færge

Turgutreis Leros færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Bodrum Express. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Turgutreis Leros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Turgutreis - Leros færgeselskaber

  • Bodrum Express
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Leros Guide

Leros er en græsk ø, som er del ad Dodekaneserne og ligger mellem øerne Patmos og Kalymnos. Legenden siger, at Leros er, hvor gudinden Artemis ville gå på jagt, da der var mange rådyr. Øens lange historie kan let observeres i de mange fortidsminder, der er spredt rundt på hele øen. Populære attraktioner inkluderer det middelalderlige slot og interessante museer. De mest besøgte steder på øen er Alinda og Agia Marina, men for de mere eventyrlystne, vil en køretur rundt på øen ikke skuffe. Der er en række dejlige strande med krystalklart vand, som bare venter på at blive udforsket. Øen er også populær blandt dykkere, der besøger for at udforkse de mange gamle skibsvrag, der ligger på havbunden omkring øen.

Der er daglige færgeforbindelser til Piræus og til de fleste græske øer i Dodekaneserne, som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi og Nisyros. Der er også ugentlige afgange til nogle af Kykladerne, som Syros og Amorgos.