Travemunde
Liepaja
Færger til Letland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Travemunde til Liepaja færge

Travemunde Liepaja færgeruten forbinder Tyskland med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 22 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Liepaja færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Letland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Travemunde til Liepaja?

Færgeoverfarten fra Travemunde til Liepaja tager ca. 22h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Travemunde og Liepaja?

Der er 1 færgeoperatør for Travemunde til Liepaja, og dette er
 • Stena Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Travemunde til Liepaja?

Book færger fra Travemunde til Liepaja via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Liepaja?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Travemunde til Liepaja med
 • Stena Line

Kan du tage din bil med på færgen fra Travemunde til Liepaja?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Travemunde til Liepaja med
 • Stena Line

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Travemunde til Liepaja?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Stena Line

Hvad er afstanden fra Travemunde til Liepaja?

Afstanden mellem Travemunde og Liepaja er ca. 626 sømil.

Travemunde Liepaja færge anmeldelser

 • "Relativt enkle, men OK"

  Stena Line bruger ikke de nyeste skibe på overfarten fra Nynæshamn til Ventspils. Maden der tilbydes er forholdsvis enkel og begrænset. Men prisen for overfarten er også ganske rimelig og atmosfæren om bord er afslappet.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Interessant oplevelse."

  Jeg kom for sent til indtjekningen på grund af travl trafik i Tyskland, og da jeg ringede til Direct Ferries kundeservice fik jeg af vide, at hvis jeg ikke tjekkede ind 2 timer før afgang, kunne jeg ikke rejse med skibet. Jeg kom 1½ time for sent, afgangstiden på min bekræftelse var kl. 16, og jeg ankom kl. 15:40, og alt var ok. Jeg formåede at tjekke ind og havde stadig tid til at vente inden pålæsningen. Ikke sikker på Direct Ferries personales kompetence, men det var ikke en god oplevelse, at tænke at min ferie var ødelagt, da jeg ringede til dem. Jeg fik af vide, at der var intet de kunne gøre, de kunne ikke engang tjekkes skibets afgangstid, intet, de kunne ikke foreslå andre telefonnumre til Stena Line, slet ingenting. Det var min erfaring.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Servicen i top "

  Ved hjem rejse var der læs på bilen, derfor forhørte vi hos om det var muligt at får en plads til bilen på lastbilsdækket, så vi kunne undgå skader på bilen.. Her var servicen i top - der var ingen problemer med at få en anden plads til bilen.. Så tak for det :-) Har taget denne overfart for ca. 7 år siden - og der kunne personalet især på land ikke forstå eller tale Engelsk. Dette var ikke et problem længere - super godt...

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Ventspils"

  Fantastisk service.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.


Liepaja Guide

Den antikke by Liepaja ligger på østkysten af Østersøen, mellem havet og Liepaja Lake, og har været beboet i mere end 750 år. Liepaja er Letlands tredjestørste by og den tiende største i de baltiske lande.
I de mindre solrige måneder af året, er byens pulserende kulturliv ikke til at stoppe, og man kan deltage i forskellige udstillinger, koncerter og andre kreative aktiviteter. Byen er hjemsted for de internationalt anerkendte Liepaja Teater og Liepaja Symphony orkester.


Travemunde til Liepaja Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 27/05/2024 og 02.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Stena Line 16:00 14:00 22 timer Tirsdag, Onsdag
Stena Line 20:00 18:00 22 timer Torsdag, Fri
Stena Line 23:30 22:30 23 timer Lør, Sol

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking