COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemunde - Liepaja er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Letland side

Om bord på færgerne

Travemunde - Liepaja færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 22 hr
  • Get price

Travemunde Liepaja færge anmeldelser

 • "En Dejlig sejltur"

  Vi blev glædelig overrasket og den dejlige kahyt, maden var dejlig og velsmagende. Men for at komme til skibet fra Travemunde skulle man være der 150 min før afgang, og da man endelig havde fundet igennem den meget dårlig oplysning om hvor færgen var placeret der var ingen skilte der sagde noget om det, så sad man og ventede i båsen vel omkring i time uden nogle info om det. Det ville være dejligt om der var noget mere lys og skilte.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Travemunde til Liepaja færge

Travemunde Liepaja færgeruten forbinder Tyskland med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 22 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Liepaja færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.


Liepaja Guide

Den antikke by Liepaja ligger på østkysten af Østersøen, mellem havet og Liepaja Lake, og har været beboet i mere end 750 år. Liepaja er Letlands tredjestørste by og den tiende største i de baltiske lande.
I de mindre solrige måneder af året, er byens pulserende kulturliv ikke til at stoppe, og man kan deltage i forskellige udstillinger, koncerter og andre kreative aktiviteter. Byen er hjemsted for de internationalt anerkendte Liepaja Teater og Liepaja Symphony orkester.