Travemunde til Liepaja færge

Travemunde Liepaja færgeruten forbinder Tyskland med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Liepaja færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Travemunde - Liepaja færgeselskaber

  • Stena Line
    • 5 Afgange Ugentlig 26 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Travemunde Liepaja Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Travemunde Liepaja ruten er for en bil og 2 passagerer.

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.

Liepaja Guide

Den antikke by Liepaja ligger på østkysten af Østersøen, mellem havet og Liepaja Lake, og har været beboet i mere end 750 år. Liepaja er Letlands tredjestørste by og den tiende største i de baltiske lande.
I de mindre solrige måneder af året, er byens pulserende kulturliv ikke til at stoppe, og man kan deltage i forskellige udstillinger, koncerter og andre kreative aktiviteter. Byen er hjemsted for de internationalt anerkendte Liepaja Teater og Liepaja Symphony orkester.