Thira til Kea færge

Thira Kea færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Thira Kea færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Thira - Kea færgeselskaber

  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 7 t 40 m
    • Få pris

Kea Guide

Den græske ø Kea er del af Kykladerne, selv om arkitekturen i bygningerne og landskabet, er forskelligt fra de andre øer i Kykladerne. Øen kaldes også Tzia, og ligger syd for Attika og overfor byen Lavrion på det græske fastland. På grund af Keas nærhed til Athen, er øen populær blandt athenerne, der besøger den på weekendture.
Øens havn ligger i den smukke lille by Korissia, som også er en af øens mest populære attraktioner. Byen kan kendes ved sine hvidkalkede huse, komplet med farverige tage, sine snoede brostensbelagte gader og smukke kirker. Øen er også populær blandt dykkere, der elsker dens krystalklare vand og rige marine liv.