COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Terracina - Ventotene er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Pontine Øerne side

Terracina - Ventotene færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 20 min
    • Get price

Terracina til Ventotene færge

Terracina Ventotene færgeruten forbinder Italien med Pontine Øerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Terracina Ventotene færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Terracina Guide

Den italienske by Terracina ligger i provinsen Latina, omkring 55 km sydøst for Rom. Beliggende i byen, og velbevaret, er det antikke romerske Forum og det romerske fortov.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til øen Ponza.


Ventotene Guide

Denne lille ø blev dannet af vulkanske rester, hovedsagelig tufaceous klipper som engang blev brugt til at bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Ventotene har generelt høje og lastet kyster og to små, smukke strande lige bag det bebyggede areal: Cala Rossano (tæt på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre klipper: Nave di Terra, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerede områder væk fra havnen, er der andre strækninger af strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øen blev først brugt som base for fønikerne, grækerne og romerne i det 1. århundre og blev efterfølgende forsynet af Augustus med en havn gravet i vulkansk klippe, som stadigvæk er i brug den dag i dag og som tjener Villa Giulia, hvor han havde forvist sin datter som var anklaget for utroskab.
Efter dekadence og opgivelse perioden i middelalderen, blev øen genopbygget af Bourbonerne i den anden halvdel af det XVIII århundrede. Det skabte det nuværende bebyggede areal med slottet (i dag rådhus), kirken Santa Candida og den brede plads.