Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger Med - Malaga er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Tanger Med - Malaga færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 5 hr
    • Get price

Tanger Med til Malaga færge

Tanger Med Malaga færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Tanger Med Malaga færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.


Malaga Guide

Malaga ligger på den sydlige kyst af Spanien og er hoved feriebyen på Costa del Sol, i Andalusien. Den mest populære attraktion i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bugt, hvor bådture kan tages og her findes også rigtig mange restauranter. Den gamle bydel, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted at tage en gåtur eller slappe af i en af de mange cafeer og barer i området. Malaga har en række parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan findes. Nogle, der er værd at besøge er bl.a. Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.