Tanger Med
Malaga
Færger til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Tanger Med til Malaga færge

Tanger Med Malaga færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Tanger Med Malaga færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Tanger Med til Malaga?

  Færgeoverfarten fra Tanger Med til Malaga tager ca. 5h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Tanger Med og Malaga?

  Der er 1 færgeoperatør for Tanger Med til Malaga, og dette er
  • Balearia
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Tanger Med til Malaga?

  Book færger fra Tanger Med til Malaga via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Malaga?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Tanger Med til Malaga med
  • Balearia
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Tanger Med til Malaga?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Tanger Med til Malaga med
  • Balearia
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Tanger Med til Malaga?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Balearia

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.


Malaga Guide

Malaga ligger på den sydlige kyst af Spanien og er hoved feriebyen på Costa del Sol, i Andalusien. Den mest populære attraktion i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bugt, hvor bådture kan tages og her findes også rigtig mange restauranter. Den gamle bydel, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted at tage en gåtur eller slappe af i en af de mange cafeer og barer i området. Malaga har en række parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan findes. Nogle, der er værd at besøge er bl.a. Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking