Symi til Bodrum færge

Symi Bodrum færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Sea Dreams. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Symi Bodrum færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Symi - Bodrum færgeselskaber

  • Sea Dreams
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Symi Bodrum Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Bodrum Guide

Den tyrkiske by Bodrum ligger i Mugla, på den sydlige kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt som Halicarnassus og har mange gamle steder, der blevet forladt af romerne, byzantinerne og osmannerne. Populære attraktioner i byen inkluderer Tomb of King Mausolus, som er en af verdens syv vidunere og blev bygget på under 100 år. Tomb er nu et populært åbenluft museum. Besøgende kan også bruge tid på at udforske regionens smukke kyst og smukke bugter. I løbet af oktober og november bør man besøge Bargilya, som ikke ligger langt fra Bodrum og er, hvor man vil se alle indbyggernes oliven plukning. Der er som at være i en anden verden med sin lagune og søde fiskerestauranter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til andre destinationer i Tyrkiet, til det græske fastland og de græske øer.