Swinoujscie til Rønne færge

Swinoujscie Rønne færgeruten forbinder Polen med Bornholm. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Polferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Swinoujscie Rønne færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Swinoujscie - Rønne færgeselskaber

  • Polferries
    • 1 Afgang Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Swinoujscie Rønne Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Swinoujscie Rønne ruten er for en bil og 2 passagerer.

Swinoujscie Guide

Den polske by Swinoujscie ligger ved kysten af Østersøen i den nordvestlige del af landet. Det meste af byen er bygget på øerne Usedom og Wolin, men også på andre mindre øer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom ligger tæt på Swinoujscie og er forbundet med en vej og en promenade, der er 12 km lang.

Der er interessante museer i byen, som er værd at besøge, som for eksempel Dybhavfiskeri museet i det tidliere rådhus. Udstillingerne består af historien af dybhavfiskeri, havdyr, byen og dens omkringliggende omegn, og gamle navigationsudstyr.

I byen ligger også Engel Fæstning, der blev bygget mellem 1845 og 1858 og er en kopi af Hadrian's Mausoleum i Rom. Koncerter og kunstudstillinger finder sted i vestfæstningen, der blev bygget imellem 1843 og 1863. Fæstningen blev moderniseret flere gange i årenes løb, og efter anden verdenskrig og indtil 1962 blev den brugt som hovedkvarter til den røde hær.

Swinoujscie har den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til destinationer i Danmark og Sverige.

Rønne Guide

Rønne ligger på den danske ø Bornholm, også kendt som Østersøens Perle. Rønne er et dejligt sted, hvor man kan slappe af og nyde det smukke landskab og det rolige tempo. Byens ældre kvarterer har været populær blandt turister i en række år, og af særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en række historiske huse, der engang var hjem til købmænd og adelsmænd.

Populære seværdigheder inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, og Bornholms Kunstmuseum. Byen er ganske kompakt og kan nemt udforskes tilfods.

Rønne er forbundet til resten af Danmark og omverden med færger til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgen til Ystad forbinder til et tog til København.