Stockholm til Skt Petersborg færge

Stockholm Skt Petersborg færgeruten forbinder Sverige med Rusland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 38 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Stockholm Skt Petersborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stockholm - Skt Petersborg færgeselskaber

  • St Peter Line
    • 1 Afgang Ugentlig 38 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Skt Petersborg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Skt Petersborg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Skt Petersborg Guide

Den russiske by Sankt Petersborg omtales ofte som ”Piter” af dens beboere, og var tidligere kaldt Leningrad. Byen har afgjort en interessant fortid med over 300 års historie. I dag er Sankt Petersborg en fantastisk by, hvor man kan se storslåede paladser og andre vigtige bygninger, der datere tilbage til det 18. århundrede. Russisk ballet blev grundlagt i byen, som også har været hjemstedet for mange anerkendte komponister, såsom Sergei Rachmaninoff.

Mange af de bedste seværdigheder i Sankt Petersborg findes omkring byens centrum og dens hovedvej, Nevskij Prospekt. Tag en tur rundt om Slotspladsen, kendt som Dvortsovaya Ploshchad, og se dejlige arkitektur i Vinterpaladser, eller tag en sejltur på en af byens kanaler.