COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Rusland

Rusland er verdens største land og udmærker sig ikke alene ved sin størrelse, men er også hjemsted for en spændende og fængslende kultur. Landet har en fascinerende og dramatisk historie og i lange periode har Rusland spillet en afgørende rolle for verdenshistoriens gang.

Rusland kan prale af sine udstrakte kystlinjer ved det Arktiske Hav og Stillehavet, såvel som mindre kystlinjer ved Østersøen, Sortehavet og det Kaspiske Hav.

I mange år var Rusland et af de sværeste lande at rejse til. I dag er det dog nemmere og, selvom akkommodation ofte skal forudbestilles, er selvstændig rejse nu en mulighed. Det er nemmeste at rejse til Skt. Petersborg og Moskva.

Rusland er et land med meget sne og dræbende vintere, men landet er også fuld af søer som bugter sig gennem marker og en midnatssol som aldrig går ned.

Ifølge et gammelt ordsprog elsker folket at lide, men de elsker også at feste og kan være enormt gavmilde og gæstfrie.

Populære Færgeselskaber

  • 4 Afgange Ugentlig 14 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 25 t
  • Få pris

Rusland anmeldelser

 • "Fantastisk kundeservice"

  Jeg har et handikap, og havde ondt i mit knæ og personalet gjorde alt for at gøre ind- og udskibingen så let som mulig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super færge, men for lang tid bruges på ombord- og afkørsel"

  Selve færgen var en positiv overraskelse, Super restaurant, bar kahytter osv. og et meget serviceminded personale. Dog lidt nedtur, at det tager så lang tid at køre bilen ombord og komme af igen. Billetten siger, at man skal være der 3 timer før, men ombordkørsel startede først ca. 1,5 time før afgang. Af igen i Klaipeda tog det 1,5 time inden vi var på land, det smadrede vores tidsplan. Ville have været rart, hvis man allerede ved booking fortæller, at det ikke er som på en almindelig færge, hvor ombord- og afkørsel ikke bare lige sker på et par minutter.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Malmø"

  Vidunerligt færgeselskab. Behagelige senge og en fantastisk morgenmad. Vil bestemt bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Rusland