COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stari Grad - Ancona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Hvar til Italien side

Om bord på færgerne

Stari Grad - Ancona færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 9 hr 46 min
    • Get price

Stari Grad til Ancona færge

Stari Grad Ancona færgeruten forbinder Hvar med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 46 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Stari Grad Ancona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stari Grad Guide

Byen Stari Grad ligger på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien regionen i Kroatien. Byen ligger for enden af en lang beskyttet bugt og menes at være en af de ældste byer i Europa. De gamle dele af byen er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. På grund af Stari Grads beliggenhed på midten af Hvar, har det været en sikker havn for sejlere i århundreder. Stari Grad bugt bliver stadig jævnligt besøgt af de fleste mennesker, der rejser med båd gennem midten af Dalmatien. En spadseretur gennem Stari Grad centrum, som er præget af smalle gader og små torve, fremkalder en følelse af, at være tilbage i fortiden. Den mest enestående bygning er Tvrdalj, som er en stor og velbevaret borg, som engang tilhærte den kroatiske digter, Petar Hektorovic.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.