Stari Grad
Ancona
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Stari Grad til Ancona færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Hvar til Italien færger på Stari Grad Ancona færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Brug vores Stari Grad Ancona færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Italien, inklusiv hvem der sejler på Stari Grad Ancona ruten.

Vælg landet du rejser fra, og derefter Stari Grad Ancona eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

For mere information, besøg vores Færger fra Hvar til Italien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Stari Grad og Ancona?

Der er 0 færgeoperatør for Stari Grad til Ancona, og dette er

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Stari Grad til Ancona?

Book færger fra Stari Grad til Ancona via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Ancona?

Nej, du kan ikke rejse som fodpassager, for øjeblikket kan du kun rejse på færgen med et køretøj.

Kan du tage din bil med på færgen fra Stari Grad til Ancona?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Stari Grad til Ancona?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Stari Grad Guide

Byen Stari Grad ligger på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien regionen i Kroatien. Byen ligger for enden af en lang beskyttet bugt og menes at være en af de ældste byer i Europa. De gamle dele af byen er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. På grund af Stari Grads beliggenhed på midten af Hvar, har det været en sikker havn for sejlere i århundreder. Stari Grad bugt bliver stadig jævnligt besøgt af de fleste mennesker, der rejser med båd gennem midten af Dalmatien. En spadseretur gennem Stari Grad centrum, som er præget af smalle gader og små torve, fremkalder en følelse af, at være tilbage i fortiden. Den mest enestående bygning er Tvrdalj, som er en stor og velbevaret borg, som engang tilhærte den kroatiske digter, Petar Hektorovic.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking