COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Supetar er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Split - Supetar færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Split til Supetar færge

Split Supetar færgeruten forbinder Kroatien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, G&V Line. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Split Supetar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Split Guide

Split er Kroatiens næststørste by og ligger i Dalmatien regionen på den østlige bred af Adriaterhavet. Byen er et vigtig punkt for transport, med mange forbindelser til øerne i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre sin historie tilbage til det 4. århundrede f.kr, da det var en græske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange seværdigheder. Beliggende i byen er mange barer, restauranter, cafeer og butikker, som tager højde for alle turisters behov. Bag byen ligger bjerge, som giver Split en flot kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vand i Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.