Sapri til Lipari færge

Sapri Lipari færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alicost. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sapri Lipari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sapri - Lipari færgeselskaber

  • Alicost
    • 4 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.