Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Rangitoto Island

Rangitot er en vulkansk ø i Hauraki-bugten, tæt på Auckland i New Zealand. For omkring 6000 år siden dukkede den op af havet, hvilket gør den til områdets yngste og største vulkan.

Selvom der er en mangel på vegetation, er Rangitoto hjemsted for verdens største skov af pohutukawa træer. Træet spiller en vigtig rolle i den lokale kultur på grund af sin skønhed og evne til at overleve under barske forhold.

Øen har en turbulent fortid. Maori folket brugte den som et udkig over bugten i krigstiden, men solgte den til the Crown i 1854. Den var også stedet for en blodig kamp mellem to stammer for hundreder af år siden.

Den blev også brugt som en militær base under anden verdenskrig på grund af dens nærhed til Auckland Harbour, men en række spændende rester stadig synlige i dag.

Øen byderogså på en god kulisse for vandreturer. Man kan vandre til toppen på omkring en time, eller man kan organisere en 4WD guidet tur, hvis man foretrækker.

Der er ingen butikker på øen, så husk at medbringe rigelig med vand og solbeskyttelse.

Der er to færgeruter fra fastlandet, som ankommer til Rangitotos østkyst. Der er et par afgange dagligt fra Auckland Harbour og mindre hyppige afgange fra Devonport, på Aucklands nordkyst. Begge overfarterne varer omkring 20 minutter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Fullers Ferry
    • Få pris

Ruter og havne i Rangitoto Island