Sammenlign færger fra New Zealand til Rangitoto Island
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om New Zealand

New Zealand er en østat i det sydvestlige Stillehav, som består af nord og syd øerne, cirka 1500 kilometer øst for Australien.

Når det kommer til inspirerende naturlige baggrunde, topper New Zealands landskab listen. Fjorde, bjerge, grønne sletter, floder, aktive vulkaner og idylliske strande fylder nationen, og med en befolkning på bare 4,6 millioner, er det den ideelle destination for lange, fredelige vandreture.

Når det kommer til byområderne, leverer New Zealand også. Hovedstaden, Wellington er det kulturelle centrum, præget af victoriansk arkitektur og en livlig bydel, mens den velhavende by Auckland har det ikoniske Sky Tower, fantastiske restauranter og en havn fyldt med superyacht.

New Zealand er et land, som består af to hovedøer og mange holme, så færgerejse er meget populær. Der er masser af hurtige overfarter til Hauraki øerne ved Auckland, mellem nord- og sydøerne og til Stewart Island i syden.

Færger fra New Zealand til Rangitoto Island

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking