COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rafina - Koufonissi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Rafina - Koufonissi færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 7 hr 5 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 5 hr 55 min
    • Get price

Rafina til Koufonissi færge

Rafina Koufonissi færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 5 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 55 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Rafina Koufonissi ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.


Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger øst for øen Naxos og vest for øen Amorgos, og består af to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er adskilt af et stræde, der er omkring 200 meter bredt, og øens navn kommer fra det græske ord for ”hule ø”, som er en henvisning til de to store huler, som fik pirater til at tro, at øen var hul, når de så den fra havet.
Pano Koufonisi er den eneste beboede af de to holme og er en populær destination for besøgende, der ønsker af slappe af på øens gyldne strande eller svømme i det krystalklare vand.