Rafina til Katapola færge

Rafina Katapola færgeruten forbinder Athen med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Golden Star Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rafina Katapola færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rafina - Katapola færgeselskaber

  • Golden Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
    • Få pris

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.