Porto Torres til Marseille færge

Porto Torres Marseille færgeruten forbinder Sardinien med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Torres Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Torres - Marseille færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 1 Afgang Ugentlig 17 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Torres Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Torres Marseille ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.