Porto Santo til Funchal færge

Porto Santo Funchal færgeruten forbinder Porto Santo ø med Madeira Øerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Porto Santo Line. Der er op til 16 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Santo Funchal færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Santo - Funchal færgeselskaber

  • Porto Santo Line
    • 16 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Santo Funchal Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Santo Funchal ruten er for en bil og 2 passagerer.

Funchal Guide

Funchal er den største by og hovedbyen i den portugisiske region Madeira, en øgruppe i Atlanterhavet, beliggende nordvest for de Kanariske Øer.

Byen har øernes største havn, som har en stemning af kolonitid over sig.

Byens center er et virvar af smalle brostensgader, hvor utallige små butikker tilbyder traditionelle varer – ikke mindst øens berømte broderier og kurveflet.

Funchal er det perfekte sted for shopping, da der findes adskillige store shopping centere, som er åben alle ugens dage.