COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Madeira Øerne

Den portugisiske øgruppe Madeira ligger sydvest for fastlandet i Nordatlanten, og består af Porto Santo, Desertas og Madeira.

Disse vulkanske øer blev for nylig nævnt som ”Europas bedste ø destination” ved World Travel Awards, og er et paradis for naturelskere, strandelskere og madelskere.

Madeira har et rigt og mangfoldig dyreliv samt en fantastisk natur. Laurisilva skoven, som ligger på de nordlige skråninger af Madeira ø, er verdens største, et Unesco verdensarv område og hjemsted for en række endemiske arter, inklusiv den sjældne Madeira hvide sommerfugl og Traocaz due.

I hovedstaden, Funchal, bør man besøge det fascinerende Quinta das Cruzes Museum. Dette var tidligere en traditionel herregård ejet af manden, der opdagede øerne, Joao Goncalves Zarco, og har nu udstillinger af forskellige antikviteter, malerier og smykker, som tilhørte de rige ejere, der boede der fra det 15. til det 19. århundrede.

For en livligere affære, gå gennem Funchal Zona Velha (Gamle Zone) og find barer og restauranter. Området var indtil for nylig fyldt med forladte fiskerhuse og købmandsgårde, men er nu præget af et netværk af farvestrålende, smalle brostens gader.

Hvis man føler sig småsulten, kan man prøve en af de lokale favoritter, som stegt fisk med banan eller en espetada, som er et spyd med grillet oksekød marinerede i den berømte Madeira-vin.

Man kan nyde en fredelig tilbagetrækning på Porto Santo, som har en 9 km lang strand med gyldent, uberørt sand.

Der er hyppige afgange fra Porto Santo til Funchal på Madeira Island, som tager lidt over 2 timer.

Populære Færgeselskaber

  • 8 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris

Madeira Øerne anmeldelser

 • "Behagelig overfart"

  God havn til havn service til en god pris.

  Læs mere Læs mindre
 • "Til tiden!"

  Besætningen var gode og færgen var til tiden! Den afgår og ankommer nøjagtig som angivet på billetten. Jeg nød udsigten og havde en god tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bravo og tak"

  bravo ....

  Læs mere Læs mindre
 • "Las Palmas - Tenerife"

  Turen gik godt og uden nogen problemer. Tilfreds med det hele.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Madeira Øerne