Playa Blanca
Puerto del Rosario
Færger til Fuerteventura
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Playa Blanca til Puerto del Rosario færge

Playa Blanca Puerto del Rosario færgeruten forbinder Lanzarote med Fuerteventura. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Playa Blanca Puerto del Rosario færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Lanzarote til Fuerteventura side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Playa Blanca til Puerto del Rosario?

Færgeoverfarten fra Playa Blanca til Puerto del Rosario tager ca. 55m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Playa Blanca og Puerto del Rosario?

Der er 1 færgeoperatør for Playa Blanca til Puerto del Rosario, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Playa Blanca til Puerto del Rosario?

Book færger fra Playa Blanca til Puerto del Rosario via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Playa Blanca Guide

Playa Blanca er beliggende på den spanske ø Lanzarote, som er en af de Kanariske Øer. Det er den sydligste by på øen og ligger omkring 45 km fra øens lufthavn. Playa Blanca er vokset fra at være en lille fiskerby til at blive Lanzarotes næstmeste populære turistmål.

Området omkring byen er en stor 9 km bred bugt, som er opdelt i tre mindre bugter. Fra øst til vest er disse bugter Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. Bugterne ved Playa Blanca giver læ, hvilket gør dem til et perfekt sted at svømme og slappe af.

Der er daglige færgeforbindelser til Fuerteventura.


Puerto del Rosario Guide

Puerto del Rosario er hovedstaden på den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. Omtrent halvdelen af øens beboere bor i byen, som virkelig begyndte at vokse i i midten af det 19. århundrede, da dens havn var en vigtig faktor i rigdommen, der blev bragt til området. Byen ligger på øens østlige kyst og den centrale del af byen, væk fra fra havnen, er der, hvor man finder mange butikker, cafeer, restauranter, barer og hoteller, hvoraf mange er placeret rundt omkring Calle Leon y Castellio, der fører til havnen, og Avenida Juan de Betancourt. Interessante attraktioner i byen inkluderer Case Museo de Unamuno, som er et populært museum og Casa de la Cultura, som er et kultur center, der er vært for regelmæssige udstillinger.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Las Palma, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking