Paros til Patmos færge

Paros Patmos færgeruten forbinder Kykladerne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 30 m.

Der er 4 overfarter Uge på Paros Patmos ruten mellem Kykladerne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Paros - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
    • Få pris

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.