moby_lines_moby_drea

Moby Drea

Drevet af Moby Lines

Den luksuriøse færge Moby Drea kan bære op til 1900 passagerer og 500 køretøjer. Faciliteterne om bord inkluderer kabiner og suiter, a la carte restaurant, buffet restaurant, pizzapoint, pub, pool, siddeområde, legeområde, bar og meget mere.

Kabiner/sæder ombord

Der er et udvalg af 400 indvendige og udvendige kabiner samt et udvalg af suiter. For dem som foretrækker at rejse uden kabine er der et siddeområde med behagelige siddepladser.

Mad og drikke ombord

I a la carte restauranten er der et udvalg af retter eller du kan prøve buffet restauranten som tilbyder et udvalg af frist tilberedte retter og en sjov børnemenu. Du kan købe autentisk italiensk pizza ved pizzapoint og der er også en iskiosk. Hvis du gerne vil have en drink mens du nyder slen ligger Lido bar på soldækket eller hvis du ønsker en afslappende aften kan du besøge Admiral Pub.

Shopping ombord

I indkøbscenteret ombord finder du et udvalg af tøj, legetøj, magasiner, bøger og meget mere.

Yderligere faciliteter ombord

Moby Drea har også en gelateria, pool med solarium og en showsalon.

Rejsende med børn

Der er et stort ”Happy Moby” legeområde til at holde de små underholdt under overfarten. For de ældre børn er der et lokale med videospil.

Tilgængelighed

Hvis du har brug for assistance under din rejse skal du oplyse om dette når du booker din billet og sikre at du ankommer til havnen mindst to timer før afgang hvor du skal kontakte personalet.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Moby Drea guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Moby Drea anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!