Mantoudi til Thessaloniki færge

Mantoudi Thessaloniki færgeruten forbinder Grækenland med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mantoudi Thessaloniki færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mantoudi - Thessaloniki færgeselskaber

  • SeaJets
    • 4 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
    • Få pris

Thessaloniki Guide

Den græske by Thessaloniki ligger i det nordlige Grækenland og er landets næststørste by efter Athen, den græske hovedstad. Byen er også kendt som Salonica og har fremragende shopping, fine restauranter, et livligt natteliv, gode museer og et godt udvalg af koncerter og andre arrangementer, især om sommeren. Populære attraktioner i byen inkluderer det historiske White Tower, de byzantinske bymure, traditionel græsk arkitektur og dens maleriske havnefront, der har cafeer og butikker.

Selvom Thessaloniki er en arkæologisk by med en række gamle steder, har den også dejlige sandstrande, som ofte omfatter et godt udvalg af vandsport.