Fiji

Sammenlign færger fra Fiji til Mamanuca Islands

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Fiji til Mamanuca Islands. Der er 2 færgeselskaber med samlet 12 ferry routes som forbinder Denarau to Bounty Island, Treasure Island, Beachcomber Island, Mana Island, Tadrai Island, Castaway Island, Malolo Island, Tropica Island, Wadigi Island, Likuliku Lagoon Resort, Tokoriki Island & Matamanoa.

Den hurtigste rute mellem Fiji og Mamanuca Islands er Bounty Island med en sejltid på ca. 0 time 35 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Fiji Mamanuca Islands kort

Tryk her for kort

Om Fiji:

Fiji er en øgruppe i det sydlige Stillehav, som består af omkring 330 øer, hvoraf kun en tredjedel er beboede.

Fiji er en leder i økoturisme og hjem til en endeløs mængde af strande og farvestrålende koralrev og er smuk både over og under vandet. Øgruppen er også betragtet som ’den bløde koral hovedstad i verden’, og tilbyder nogle af de fineste dykning steder i Stillehavet.

Taget i betragtning mængden af øer og holme i Fiji, er der et stort udvalg af agnge fra Denarau på Viti Levu vestkyst. Der er mange daglige afgange til forskellige destinationer, og rejser med færge er langt den nemmeste måde at komme omkring i dette tropiske paradis.