Kyllini til Ithaka færge

Kyllini Ithaka færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kefalonian Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kyllini Ithaka færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kyllini - Ithaka færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kyllini Ithaka Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kyllini Ithaka ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.