Karystos til Tinos færge

Karystos Tinos færgeruten forbinder Grækenland med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Karystos Tinos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Karystos - Tinos færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 55 m
    • Få pris

Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.