COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlovassi - Tinos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Samos til Kykladerne side

Karlovassi - Tinos færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 5 hr 10 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 4 hr 20 min
    • Get price

Karlovassi til Tinos færge

Karlovassi Tinos færgeruten forbinder Samos med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 20 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Karlovassi Tinos ruten mellem Samos og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karlovassi Guide

Den græske by Karlovassi ligger på øen Samos, som ligger i det nordlige ægæiske hav. Byen ligger på den nordlige side af øen, og har en lang historie af erhverv og kultur. Faktisk var byen kendt for sin garveri og tobak industri indtil det 20. århundrede. Byens Tannery Museum indeholder skærme, der viser byens lange historie i garveri, der daterer tilbage til oldtiden. På skærmene vil besøgende se de værktøjer og metoder der blev brugt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neoklassiske palæer, som kan ses sammen med resterne af de store sten fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er der færgeforbindelser til andre øer og til det græske fastland. Destinationer inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.


Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.