Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Island

Island er et nordisk land, og det mest tyndt befolkede land i Europa. Island er hjem for blot 325,000 mennesker, og dækker et areal på lidt over 100,000 kvadratkilometer mellem Ishavet og Nordatlanten.

Island er vulkansk aktiv med mange geologiske vidundere – nordlyset, gejsere og bjerge, lavamarker, glaciale floder, der løber ned til havet og varme kilder, der leverer en stor del af landets opvarmning.

Man kan sejle med færge fra Hirtshals i Danmark og Torshavn på Færøerne til Seydisfjordur på Island med det færøske færgeselskab Smyril Line. Der er en ugentlig afgang mellem april og oktober, og man rejse med sit køretøj eller som gående passager. Turen fra Danmark til Island er lang og ret dyr, men skibet brugt af Smyril Line er af rigtig god stand og tiden om bord kompensere nemt for dette.

Færger sejler til Seydisfjordur på den østlige del af øen, og hvis man rejser med køretøj, er man forbundet til resten af øen via rute 1, eller ringvejen, der løber rundt om øen og forbinder større byer. Mange af de mest populære turistmål er inden for en kort afstand af ringvejen.

Selvom Island ikke har noget jernbanesystem, er der et stort netværk af busselskaber, som dækker de fleste destinationer i landet.

Der er nogle utrolige naturfænomener på Island. Hvaler kan ses mange forskellige steder og hvalsafari ture er populære. Også populære er ture til de mange gejsere, underjordiske kilder og termiske pooler rundt på øen.

Landmannalaugar er populær med sit landskab af vulkaner, og det er de mangefarvede Rhyolite bjerge og Hekla vulkan også.

Skaftafell Ice Cave og Vatnajökull National Park tiltrækker mange besøgende om vinterer, som kommer for at se is hule og gletsjere.

Grindavik Blue Lagoon giver besøgende mulighed for at bade i et geotermisk spa, og de berømte nordlys kan ses flere fjerntliggende steder fra midten af september til midten af april.

Bylivet har også meget at tilbyde på Island, med den smukke arkitektur i bygninger som Hallgrimskirkja kirke og Harpa Conference & Concert Centre.

Island har en god klub- og barscene - de lokale ved, hvordan man fester.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Seatours
    • Få pris

Ruter og havne i Island