Flatey Island

Sådan bookes færger fra Flatey Island til Island

Der er 2 færgeruter mellem Flatey Island og Island med 28 afgange ugentligt. Seatours leverer 2 ruter, Flatey til Stykkisholmur sejler 14 afgange ugentligt & Flatey til Brjanslaekur omkring 14 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Flatey Island til Island for at tjekke informasjon.

Flatey Island Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Flatey Island til Island

Om Island:

Island er et ø land mellem Nordatlanten og Ishavet, med en befolkning på lidt over 300.000.

Som et tyndt befolket land, har Island masser at tilbyde dem, der elsker det store udendørs. Det er defineret af en række øde landskaber og naturlige vidundere, med utallige varme kilder, hundredvis af vulkaner og det spektakulære nordlys.

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad og landets mest folkerige by. Det er en relativt lille bygd, der er kendt for sine farvestrålende huse, spændende museer, historiske gamle bydel og et stort udvalg af moderne barer og cafeer.

Den nordvestlige region på Island har en række indenlandske færgeruter, som sejler til nogle af landets smukkeste øer. For internationale overfarter, kan Island nås fra Nordeurope med ugentlige afgange fra Hirtshals i Danmark.