Flatey Island

Sammenlign færger fra Flatey Island til Island

Der er 2 ferry routes mellem Flatey Island og Island med 28 afgange ugentligt. Seatours leverer 2 routes, Flatey til Stykkisholmur sejler 14 gange dagligt, & Flatey til Brjanslaekur som sejler 14 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Flatey Island til Island for at tjekke informasjon.

Flatey Island Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Flatey Island til Island

Om Flatey Island:

Flatey er den største af de vestlige øer i det nordvestlige Island, som menes at være blevet dannet under istiden.

Dens navn kan oversættes til ’flad ø’, og hentyder til dens landskab. Den eneste vej fører fra færgeterminalen til den ’gamle landsby’, som er en lille bosætning af smukt farvede og restaurerede huse af øens oprindelige indbyggere.

Flatey har også en kirke, som blev bygget i 1926 og nu ligger ved siden af det ældste og mindste bibliotek i landet. Med hensyn til naturen, er Falteys grønne græsgange fyldt med får og himlen med mange fugle.

Færgeterminalen ligger ved den sydlige ende af øens vej. Herfra kan man sejle til Brjanslaekur mod nord og Stykkeisholmur mod syd på fastlandet, med regelmæssige afgange hver uge.

Om Island:

Island er et ø land mellem Nordatlanten og Ishavet, med en befolkning på lidt over 300.000.

Som et tyndt befolket land, har Island masser at tilbyde dem, der elsker det store udendørs. Det er defineret af en række øde landskaber og naturlige vidundere, med utallige varme kilder, hundredvis af vulkaner og det spektakulære nordlys.

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad og landets mest folkerige by. Det er en relativt lille bygd, der er kendt for sine farvestrålende huse, spændende museer, historiske gamle bydel og et stort udvalg af moderne barer og cafeer.

Den nordvestlige region på Island har en række indenlandske færgeruter, som sejler til nogle af landets smukkeste øer. For internationale overfarter, kan Island nås fra Nordeurope med ugentlige afgange fra Hirtshals i Danmark.