Sammenlign færger fra Flatey Island til Island
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Flatey Island

Flatey er den største af de vestlige øer i det nordvestlige Island, som menes at være blevet dannet under istiden.

Dens navn kan oversættes til ’flad ø’, og hentyder til dens landskab. Den eneste vej fører fra færgeterminalen til den ’gamle landsby’, som er en lille bosætning af smukt farvede og restaurerede huse af øens oprindelige indbyggere.

Flatey har også en kirke, som blev bygget i 1926 og nu ligger ved siden af det ældste og mindste bibliotek i landet. Med hensyn til naturen, er Falteys grønne græsgange fyldt med får og himlen med mange fugle.

Færgeterminalen ligger ved den sydlige ende af øens vej. Herfra kan man sejle til Brjanslaekur mod nord og Stykkeisholmur mod syd på fastlandet, med regelmæssige afgange hver uge.

Om Island

Island er et ø land mellem Nordatlanten og Ishavet, med en befolkning på lidt over 300.000.

Som et tyndt befolket land, har Island masser at tilbyde dem, der elsker det store udendørs. Det er defineret af en række øde landskaber og naturlige vidundere, med utallige varme kilder, hundredvis af vulkaner og det spektakulære nordlys.

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad og landets mest folkerige by. Det er en relativt lille bygd, der er kendt for sine farvestrålende huse, spændende museer, historiske gamle bydel og et stort udvalg af moderne barer og cafeer.

Den nordvestlige region på Island har en række indenlandske færgeruter, som sejler til nogle af landets smukkeste øer. For internationale overfarter, kan Island nås fra Nordeurope med ugentlige afgange fra Hirtshals i Danmark.

Færger fra Flatey Island til Island

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking