Safe Way Maritime
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Safe Way Maritime

Safe Way Maritime opererer Galaxy Wave færgen, som sejler mellem havnebyen La Ceiba på Honduras fastlandet og Roatan Island.

Siden starten af midten af halvfemserne, har Safe Way Maritime Transportation tilbudt en pålidelig metode til at komme til Bay Island Roatan og er for øjeblikket det eneste færgeselskab, som navigere de tropiske farvande til og fra Roatan.

Safe Way Maritime har opgraderet færgene anvendt på ruten flere gange, hver gang med større og hurtigere skibe, så flere passagerer kan rejse til øen, på kortere tid. Galaxy Wave har plads til omkring 460 passagerer, og sejltiden er bare omkring 70 minutter.

Ombord på færgen finder man 250 standard klasse sæder på det nederste dæk. Første klasse dækket er på anden sal, og leverer en fremragende udsigt med 60 pladser til rådighed. Derudover er der 150 udendørs pladser på færgens øverste dæk. Snack og drikkevarer er tilgængelige i terminalerne og om bord på færgen.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Safe Way Maritime sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Safe Way Maritime routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking