COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Safe Way Maritime

Safe Way Maritime opererer Galaxy Wave færgen, som sejler mellem havnebyen La Ceiba på Honduras fastlandet og Roatan Island.

Siden starten af midten af halvfemserne, har Safe Way Maritime Transportation tilbudt en pålidelig metode til at komme til Bay Island Roatan og er for øjeblikket det eneste færgeselskab, som navigere de tropiske farvande til og fra Roatan.

Safe Way Maritime har opgraderet færgene anvendt på ruten flere gange, hver gang med større og hurtigere skibe, så flere passagerer kan rejse til øen, på kortere tid. Galaxy Wave har plads til omkring 460 passagerer, og sejltiden er bare omkring 70 minutter.

Ombord på færgen finder man 250 standard klasse sæder på det nederste dæk. Første klasse dækket er på anden sal, og leverer en fremragende udsigt med 60 pladser til rådighed. Derudover er der 150 udendørs pladser på færgens øverste dæk. Snack og drikkevarer er tilgængelige i terminalerne og om bord på færgen.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Safe Way Maritime sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Safe Way Maritime ruter