COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Helsingfors - Riga er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Helsingfors - Riga færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 18 hr 30 min
    • Get price

Helsingfors til Riga færge

Helsingfors Riga færgeruten forbinder Finland med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Helsingfors Riga færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsinki, ligger i Uusimaa området i den sydlige del af landet, ved bredden af Den Finske Bugt. Byen ligger omkring 80 km nord af Tallinn i Estland, 400 km nord af Stockholm i Sverige og 300 km vest af Skt. Petersborg i Rusland. Helsinki bliver anset vidt omkring som en af de vigtigste byer i Nordeuropa, og er Finlands midtpunkt for politik, finans, handel, og kultur.

Populære attraktioner i byen inkluderer Helsinkis største museum, Finlands Nationalmuseum. Museet har en stor samling af historiske genstande, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en neo-middelalderlig borg, er i sig selv en populær turistattraktion. Hvis du leder efter mere finsk kultur og historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Helsinkis havn har tre kaje og 6 passagerterminaler, og er den største i Finland og den næststørste i norden. Der er færgeforbindelser mellem Helsinki og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.


Riga Guide

Riga er hovedstaden i Letland og ligger ved mundingen af floden Daugava, ved bredden af Rigabugten, i Østersøen. Riga er en multikulturel by med en lang historie.

Rigas kommercielle havn ligger i byens hjerte. Der er to primære passagerruter gennem havnen. Der er en færgeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en sejltid på omkring 17 timer, og en færgeforbindelse til den tyske havn Lubeck med en sejltid på omkring 31 timer.