CTM Deher

CTM Deher leverer færgeservicer i de franske Antiller, og forbinder Guadeloupe øerne Basse Terre og Terre-de-Haut i det sydlige Caribiske Hav.

CTM (Compagnie de Transport Martime) Deher er en familievirksomhed, som blev oprettet i 70erne af Adolphe Deher med henblik på at forbedre adgangen til Les Saintes for den lokale befolkning samt turister.

Selskabet har to hurtigfærger mellem havnene i Trois Rivieres og Les Saintes og turen tager omkring 15 minutter og sejler to gange dagligt i hvert retning.

Færgeselskabets færger er specielt tilpasset til at tjene øerne. Antoinette er omkring 33 m lang og kan bære op til 200 passagerer i hovedsalonen og omkring 130 på soldækket. Færgen har air condition og en bar. Guadeloupe færgen er større og omkring 35 meter lang. Færgen kan bære op til 300 passagerer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign CTM Deher sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle CTM Deher ruter