Grenå til Varberg færge

Grenå Varberg færgeruten forbinder Danmark med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Grenå Varberg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Grenå til Varberg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Sverige side

Grenå - Varberg færgeselskaber

  • Stena Line
    • 14 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Grenå Varberg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Grenå Varberg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Grenå Guide

Byen og havnen Grenaa er beliggende på østkysten af den jyske halvø, og er regionens kommercielle hovedpunkt og dens største by. Besøgende, der tager en slentretur gennem byen vil se mange kunstværker. Grenaa Kirke ligger på byens torv, og har en af de fineste organer og et klokkespil med 42 bronze klokker. I byen ligger også akvariumet Kattegatcenteret, som er ved vandet og har store hajer og fokuserer på nordiske saltvand fisk. Byens 5 km lange strand tiltrækker turister, samt de mange smukke huse, som man kan leje.

Grenaa er forbundet til Varberg i Sverige og øen Anholt.

Varberg Guide

Den svenske by Varberg ligger i Halland amt, og selv om det er en ganske lille by, var det den vigtigste by i nord Halland. I det 19. århundrede blev byens velstand styrket af tilstedeværelsen af et kursted, hvor hovedaktiviteter inkluderede svøming i havet og bade og behandling i varme bade. Det kolde badehus, fra 1903, og det varme badehus, fra 1925, er stadig i brug i dag.

I de seneste årtier er byen vokset og anses nu for at være en mellemstor svensk by med sit eget center for handel og industri. Der er en relativt stor havn med færgeforbindelser til Danmark. Byens centrum er stadig præget af dens lille skala med pladsen og dens marked om lørdagen, der giver byen en naturlig charme.