COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grenå - Varberg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Grenå til Varberg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Sverige side

Om bord på færgerne

Grenå - Varberg færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 4 hr 15 min
  • Get price

Grenå Varberg færge anmeldelser

 • "Kom i god tid"

  Vi har haft en fin og perfekt overfart til Sverige. Færgen var ikke overfyldt, og det var let at finde et bord at sidde ved. Det er altid en god ide`at komme i god tid, så man har tid til at orientere sig på færgen. Der var bl.a. underholdning for de mindre børn af Peter Pedal til stor fryd for både børn og voksne. Personalet ombord var behjælpelige og venlige - også selvom der var mange i køen. Alt i alt en positiv oplevelse.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre
 • "Børnevenlig"

  og så kom pludselig Peter Pedal lige, godt legerum, gode børneaktiviteter, godt med andre børn, ... (men for lidt varer i kiosken, for hurtigt udsolgt af alm vand)

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre

Grenå til Varberg færge

Grenå Varberg færgeruten forbinder Danmark med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Grenå Varberg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Grenå Guide

Havnebyen Grenaa ligger på østkysten af Jylland, og er regionens kommercielle hovedpunkt og dens største by. Besøgende, der spadserer igennem byen vil se mange kunstværker på udstilling.

Grenaa Kirke ligger på byens torv, og har et af de fineste orgler og et klokkespil med 42 bronze klokker. I byen ligger også akvariet Kattegat-centret, som ligger ved vandet, med store hajer og et fokus på nordiske saltvand fisk. Byens 5 km lange strand tiltrækker turister, ligesom de mange smukke huse, som man kan leje.

Grenaa er forbundet til Varberg i Sverige og øen Anholt.


Varberg Guide

Den svenske by Varberg ligger i Halland amt, der, på trods af dens beskedne størrelse, engang var den mest indflydelsesrige by i Nordhalland.

I det 19. århundrede blev byens velstand styrket af tilstedeværelsen af et kursted, hvor hovedaktiviteter inkluderede svømning i havet og bade og behandling i varme bade. Det kolde badehus, fra 1903, og det varme badehus, fra 1925, er stadig i brug i dag.

I de seneste årtier er byen vokset og anses nu for at være en mellemstor svensk by med sit eget center for handel og industri. Der er en relativt stor havn med færgeforbindelser til Danmark. Byens centrum er stadig præget af dens lille skala med pladsen og dens marked om lørdagen, der giver byen en naturlig charme.