Gandia
Ibiza San Antonio
Færger til Ibiza
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Gandia til Ibiza San Antonio færge

Gandia Ibiza San Antonio færgeruten forbinder Spanien med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Gandia Ibiza San Antonio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Gandia til Ibiza San Antonio?

Færgeoverfarten fra Gandia til Ibiza San Antonio tager ca. 2h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Gandia og Ibiza San Antonio?

Der er 1 færgeoperatør for Gandia til Ibiza San Antonio, og dette er
 • Trasmediterranea

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Gandia til Ibiza San Antonio?

Book færger fra Gandia til Ibiza San Antonio via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Gandia Ibiza San Antonio færge anmeldelser

 • "Vores tur fra Cadiz til Santa Cruz"

  Jeg syntes at færgen var meget uorganiseret, især ved spisetid, borderne blev efterladt med bakker fulde af beskidte tallerkner, og nogle endda på sæderne, så folk ikke kunne sidde ned og spise. Begge aftner spiste vi efter kl. 22, da der var så travlt. Der var ingen kontrol over børn om bord, de fik lov til at løbe rundt og skrige og råbe. Man kunne ikke komme væk fra dem. Vi gik ind i en bar for at nyde en rolig drink, men det var umuligt med støjen fra børnene. De styrede færgen og forældrene gjorde intet for at stoppe dem. Vi sad på dækket det meste af dagen, hvilket var meget behageligt. Vi kiggede på mens folk tog deres hunde på en gåtur og legede med dem. Hundene opførte sig bedre end børnene om bord. Personalet var meget behagelige og hjælpsomme, og gjorde det bedste de kunne. Maden var god og der var et godt udvalg af det. Vi tog til fastlandet for at hente en bil og tage den med til Tenerife, hvilket er grunden til at vi tog færgen. Det er ikke en tur vi ville tage igen, medmindre nødvendigt.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig overfart"

  Turen var hurtigere end forventet. Der er en cafe ombord hvor man kan fordrive tiden med børnene, hvilket gjorde det mere behageligt for dem.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Valencia til Ibiza"

  Det var en god tur. Den var rolig og personalet var meget venlige. Jeg vil anbefale til alle, der skal rejse til Ibiza. Directferries hjemmeside var nem at bruge, og jeg modtog hurtigt svar.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Læs mere Læs mindre

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by, der ligger på den spanske ø Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedgange. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Udenfor sommermånederne, mellem maj og juni og september og oktober, er det perfekt for familier at besøge San Antonio, som har en ny promenade, dejlige strande og klart, varmt vand. I juli, august og starten af september er byen fuld af diskoteksgæster fra Tyskland, Italien, Holland, Skandinavien og Storbritannien.
San Antonio er omkring 20 minutter i bil fra Ibiza Town. Havnen, kaldet Portus Magnus af romerne, er en af de smukkeste og mest berømte naturlige havne i Europa.


Onboard the ferries

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking