Gandia til Ibiza San Antonio færge

Gandia Ibiza San Antonio færgeruten forbinder Spanien med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Gandia Ibiza San Antonio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gandia - Ibiza San Antonio færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Gandia Ibiza San Antonio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Gandia Ibiza San Antonio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by, der ligger på den spanske ø Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedgange. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Udenfor sommermånederne, mellem maj og juni og september og oktober, er det perfekt for familier at besøge San Antonio, som har en ny promenade, dejlige strande og klart, varmt vand. I juli, august og starten af september er byen fuld af diskoteksgæster fra Tyskland, Italien, Holland, Skandinavien og Storbritannien.
San Antonio er omkring 20 minutter i bil fra Ibiza Town. Havnen, kaldet Portus Magnus af romerne, er en af de smukkeste og mest berømte naturlige havne i Europa.