Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gandia - Ibiza er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Gandia - Ibiza færgeselskaber

    • 10 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Gandia til Ibiza færge

Gandia Ibiza færgeruten forbinder Spanien med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 10 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gandia Ibiza færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.