Whitsunday Islands

Sammenlign færger fra Whitsunday Islands til Australien

Der er flere færgeoverfarter fra Whitsunday Islands til Australien. Færger forbinder pt. 2 havne i Whitsunday Islands med 3 Havne i Australien.

Der er 26 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 1 færgeselskaber, inklusiv Cruise Whitsundays. Den kortest overfart tager omkring 0 time 30 minut (Airlie Beach (Airlie Havn)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Whitsunday Islands og Australien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Whitsunday Islands Australien kort

Tryk her for kort

Om Whitsunday Islands:

Whitsundays er en klynge af øer ud for den centrale kyst i Queensland, Australien i hjertet af Koralhavet.

Øerne, som ligger i læ af Great Barrier Reef, tilbyder fredeligt blåt hav og ubesmittet hvide sandstrande. Whitehaven Beach er bredt anerkendt som den bedste i verden, med den 98% silica sant, som er fint nok til at polere smykker.

Under det rolige hav ligger endeløse mængder af koralrev og farvestrålende tropiske fisk, mens man på land vil finde afsides bugter, bjergskråning skove og livlige byer. Her er endda nogle luksus resorter egnet til familier og par, samt budget akkommodation, som er perfekt for backpackere.

Whitsundays tilbyder et omfattende færgenetværk med flere ruter til Airlie Beach, som er knudepunktet for øerne. Man kan også sejle til Shute Harbour på fastlandet, der er længere sydpå, fra Daydream og Hamilton Island.

Om Australien:

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.