Sammenlign færger fra Whitsunday Islands til Australien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Whitsunday Islands

Whitsundays er en klynge af øer ud for den centrale kyst i Queensland, Australien i hjertet af Koralhavet.

Øerne, som ligger i læ af Great Barrier Reef, tilbyder fredeligt blåt hav og ubesmittet hvide sandstrande. Whitehaven Beach er bredt anerkendt som den bedste i verden, med den 98% silica sant, som er fint nok til at polere smykker.

Under det rolige hav ligger endeløse mængder af koralrev og farvestrålende tropiske fisk, mens man på land vil finde afsides bugter, bjergskråning skove og livlige byer. Her er endda nogle luksus resorter egnet til familier og par, samt budget akkommodation, som er perfekt for backpackere.

Whitsundays tilbyder et omfattende færgenetværk med flere ruter til Airlie Beach, som er knudepunktet for øerne. Man kan også sejle til Shute Harbour på fastlandet, der er længere sydpå, fra Daydream og Hamilton Island.

Om Australien

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.

Færger fra Whitsunday Islands til Australien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking