Waiheke Island

Sammenlign færger fra Waiheke Island til New Zealand

Der er 2 ferry routes mellem Waiheke Island og New Zealand med 27 afgange dagligt. Fullers Ferry leverer 1 routes, Waiheke til Auckland som sejler 24 gange dagligt. Sealink NZ leverer 2 routes, Waiheke til Auckland sejler 3 gange dagligt, & Waiheke til Half Moon Bay (Auckland) som sejler 10 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Waiheke Island til New Zealand for at tjekke informasjon.

Waiheke Island New Zealand kort

Tryk her for kort

Færger fra Waiheke Island til New Zealand

Om Waiheke Island:

Waiheke ø ligger omkring 18 km øst for Auckland, New Zealand i Hauraki-bugten.

Selvom den ligger tæt på landets hovedstad, har den fredelig ø sit eget tørre og varme mikroklima, hvilket gør den til det ideelle weekend feriested for byboere på fastlandet.

Waiheke, som er en del af Hauraki-bugtens Marine Park, har nogle fremragende områder til svømning og snorkling, især i White Bay og Otakawhe Bay. Kystlinjen er også velsignet med nogle flotte strande.

Waiheke er lokalt kendt som ’øen af vin’ og har et stort antal af kvalitet vinmarker og vingårde, som er et besøg værd.

Som en af de mest populære destinationer i Hauraki-bugten, er der mange færgeruter til Auckland, som tager omkring 40 minutter.

Om New Zealand:

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.