Sammenlign færger fra Waiheke Island til New Zealand
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Waiheke Island

Waiheke ø ligger omkring 18 km øst for Auckland, New Zealand i Hauraki-bugten.

Selvom den ligger tæt på landets hovedstad, har den fredelig ø sit eget tørre og varme mikroklima, hvilket gør den til det ideelle weekend feriested for byboere på fastlandet.

Waiheke, som er en del af Hauraki-bugtens Marine Park, har nogle fremragende områder til svømning og snorkling, især i White Bay og Otakawhe Bay. Kystlinjen er også velsignet med nogle flotte strande.

Waiheke er lokalt kendt som ’øen af vin’ og har et stort antal af kvalitet vinmarker og vingårde, som er et besøg værd.

Som en af de mest populære destinationer i Hauraki-bugten, er der mange færgeruter til Auckland, som tager omkring 40 minutter.

Om New Zealand

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.

Færger fra Waiheke Island til New Zealand

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking