Tyskland

Sådan bookes færger fra Tyskland til Gotland

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Tyskland og Gotland leveret af 1 færgeselskab – Hansa Destinations. Rostock til Visby færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 12 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Tyskland Gotland overfarten mellem Rostock og Visby.

Tyskland Gotland kort

Tryk her for kort

Færger fra Tyskland til Gotland

Om Tyskland:

Tyskland er et stort land i vest-central Europa, som er kendt for sine fortryllende landskaber, rige historie og ikoniske køkken.

Bortset fra den stereotype bayerske kultur af øl, pølser og saltkringler fundet i syden, er Tyskland et meget forskelligartet land, der tilbyder noget for enhver smag. Hovedstaden Berlin har arkitektoniske mesterværker, den berømte sorte skov dækker vestens, mens Alperne ligger på den sydlige grænse.

Rester af landets lange historie findes næsten overalt. Man kan slente forbi Berlinmuren, se et verdenskrig museum eller forundres over en middelalderlig bakketop fæstning.

Med en kystlinje på næsten 2.500 kilometer, har Tyskland et udvalg af færgehavne. Der er mange færgeruter til Skandinavien og de baltiske lande, hvilket gør landet til en fremragende port for nordøst Europa.

Om Gotland:

Gotland er Sveriges største ø, som ligger i Østersøen mellem Letland og fastlandets østkyst.

Øen har over hundrede kirker fra middelalderen, fotogene byer og landsbyer, gode restauranter og nationens mest solrige klima.

Den største og mest besøgte by, Visby er en af Europas ’maestro’. Her er bygninger fulde af historie, fascinerende ruiner, idylliske brostensbelagte gader og eventyrlignende huse, og på grund af dette, er Visby, med rette, på Unescos verdensarv liste.

Gotland, som er nem at komme til med færge fra fastlandet, er en af Sveriges mest populære destinationer. Man kan sejle til Gotland fra Nynæashamn og Oskarshamn, med regelmæssige overfarter hverdag til Visby havn.