Tyrkiet

Sådan bookes færger fra Tyrkiet til Cypern

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Tyrkiet og Cypern leveret af 1 færgeselskab – Akgunler Denizcilik. Tasucu til Kyrenia færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 6 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Tyrkiet Cypern overfarten mellem Tasucu og Kyrenia.

Tyrkiet Cypern kort

Tryk her for kort

Færger fra Tyrkiet til Cypern

Om Tyrkiet:

Tyrkiet er et land, der grænser både det sydøstlige Europa og det vestlige Asien, med kyster ud mod Sortehavet i nord, Middelhavet i syd og Ægæerhavet i vest.

Tyrkiet har længe været beundret for sin forskelligartede kulturarv, og er et af de mest besøgte lande i verden. Eksempler på landets spændende historie er velkendt, især de majestætiske moskeer i Istanbul og de fængslende ruiner af Efesos.

Det naturlige landskab varierer meget; fra sandstrande på vestkysten til store bjerge i øst.

Tyrkiet har en række havne langs kysten og, på grund af mængden af øer i Det Ægæiske Hav og Middelhavet, er der mange servicer til internationale, samt nationale, destinationer fra Istanbul.