Akgunler Denizcilik
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Akgunler Denizcilik

Akgünler Denizcilik leverer en færgeservice, som forbinder Tyrkiet med Cypern, Syrien og Libanon med en flåde af hydrofoilbåde og konventionelle færger.

Tjenesten har kørt siden 1978, og har været med til at skabe en vigtig forbindelse til Cypern fra de omkringliggende lande, og derigennem er Akgünler Denizcilik blevet det største passager- og fragtrederi i regionen.

Det primære fokus af Akgünler Denizciliks ethos er ”fart, tillid, og komfort,” og denne filosofi har bidraget betydelig til de nationer som de sejler til, og til at bygge en flåde af avanceret færger.

Selskabets moderne flåde består af 3 hydrofoiler og 3 konventionelle færger. De 3 hydrofoiler varierer i størrelse og kan bære mellem 170 – 386 passagerer. Disse færger tager kun fodpassagerer, mens de konventionelle færger bærer både passagerer og køretøjer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Akgunler Denizcilik sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking