Stewart Island

Sådan bookes færger fra Stewart Island til New Zealand

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Stewart Island og New Zealand leveret af 1 færgeselskab – Stewart Island Experience. Oban (Stewart Island) til Bluff færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Stewart Island New Zealand overfarten mellem Oban (Stewart Island) og Bluff.

Stewart Island New Zealand kort

Tryk her for kort

Færger fra Stewart Island til New Zealand

Om Stewart Island:

Stewart Island er den tredje største i New Zealand, og ligger 30 kilometer syd for Sydøen.

Stewart Island har et af landets mest uberørte landskaber. Øen er hurtigt ved at blive en populær øko-turisme destination, og kan prale af sine strande, tætte skove og maleriske bugter.

Som man ville forvente af en ø med uspoleret terræn, er Stewart hjemsted for mange fuglearter.

Stewart Island er fantastisk for en dagstur fra Sydøen, så der er hyppige færgeafgange tilbage til byen Bluff, som normalt vare omkring en time.

Om New Zealand:

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.