Sammenlign færger fra Malta til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Malta

Malta er en sydeuropæisk øgruppe i Middelhavet, cirka 80 kilometer syd for Italien.

Det er en af verdens mindste og tætteste befolkede øer og dens hovedstad, Valletta er under en kvadratkilometer i størrelse.

På trods af dette er Malta stadig et populært rejsemål på grund af sit varme klima, historiske monumenter og smukke strande og laguner.

Hovedstaden oser af 16. århundrede charme og blev beskrevet af Unesco som ’et af de mest historiske områder i verden’. En gåtur gennem centrum, vil tage en forbi storslåede paladser og kirker, en katedral og forskellige spændende museer.

Maltas hovedhavn ligger i Valletta, og herfra kan man sejle over Middelhavet til Sicilien. Med hyppige afgange, er Malta et godt udgangspunkt for en af Italiens smukkeste øer.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Malta til Italien

Kundeservice

CSBannerText