Malta

Sådan bookes færger fra Malta til Italien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Malta og Italien leveret af 1 færgeselskab – Grimaldi Lines. Valletta til Salerno færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 31 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Malta Italien overfarten mellem Valletta og Salerno.

Malta Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Malta til Italien

Om Malta:

Malta er en sydeuropæisk øgruppe i Middelhavet, cirka 80 kilometer syd for Italien.

Det er en af verdens mindste og tætteste befolkede øer og dens hovedstad, Valletta er under en kvadratkilometer i størrelse.

På trods af dette er Malta stadig et populært rejsemål på grund af sit varme klima, historiske monumenter og smukke strande og laguner.

Hovedstaden oser af 16. århundrede charme og blev beskrevet af Unesco som ’et af de mest historiske områder i verden’. En gåtur gennem centrum, vil tage en forbi storslåede paladser og kirker, en katedral og forskellige spændende museer.

Maltas hovedhavn ligger i Valletta, og herfra kan man sejle over Middelhavet til Sicilien. Med hyppige afgange, er Malta et godt udgangspunkt for en af Italiens smukkeste øer.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.