Sammenlign færger fra Magnetic Island til Australien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Magnetic Island

Magnetic Island ligger lige ud for kysten i Townsville, Queenslands, Australien og kan orale af, at have regionens mest solrige klima.

Over halvdelen af denne smukke ø er klassificeret som en nationalpark, og er hjemsted for en en række vidunderlige dyreliv, inklusiv koalaer, wallabies, possums og en række farverige fuglearter.

Øens 40 kilometer lange kyststrækning er velsignet med nogle af landets mest maleriske strande, og hvis man er en erfaren dykker, har man adgang til et af de fineste skibbrud dykkersteder i verden, SS Yongala, et passagerskib, der sank i 1911.

Magnetic Island er et populært sted for korte udflugter fra Townsville, og der er hyppige færger fra Nelly Bay på den sydøstlige kyst.

Om Australien

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.

Færger fra Magnetic Island til Australien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking