Magnetic Island

Sammenlign færger fra Magnetic Island til Australien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Magnetic Island og Australien leveret af 1 færgeselskab – Magnetic Island Ferries. Nelly Bay til Townsville færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 0 time 40 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Magnetic Island Australien overfarten mellem Nelly Bay og Townsville.

Magnetic Island Australien kort

Tryk her for kort

Færger fra Magnetic Island til Australien

Om Magnetic Island:

Magnetic Island ligger lige ud for kysten i Townsville, Queenslands, Australien og kan orale af, at have regionens mest solrige klima.

Over halvdelen af denne smukke ø er klassificeret som en nationalpark, og er hjemsted for en en række vidunderlige dyreliv, inklusiv koalaer, wallabies, possums og en række farverige fuglearter.

Øens 40 kilometer lange kyststrækning er velsignet med nogle af landets mest maleriske strande, og hvis man er en erfaren dykker, har man adgang til et af de fineste skibbrud dykkersteder i verden, SS Yongala, et passagerskib, der sank i 1911.

Magnetic Island er et populært sted for korte udflugter fra Townsville, og der er hyppige færger fra Nelly Bay på den sydøstlige kyst.

Om Australien:

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.