Madeira Islands

Sammenlign færger fra Madeira Øerne til Porto Santo ø

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Madeira Øerne og Porto Santo ø leveret af 1 færgeselskab – Porto Santo Line. Funchal til Porto Santo færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 2 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Madeira Øerne Porto Santo ø overfarten mellem Funchal og Porto Santo.

Madeira Øerne Porto Santo ø kort

Tryk her for kort

Færger fra Madeira Øerne til Porto Santo ø

Om Madeira Øerne:

Madeira er en lille portugisisk øgruppe i Atlanterhavet, der omfatter en navnebror ø, Porto Santo og et par ubefolkede holme.

Madeira, som er berømt for sit milde klima året rundt og sin fantastiske natur, har med rette optjent kælenavnene ’øerne af evigt forår’ og ’perlen af Atlanten’. De er også kendt for at producere den populære Madeira vin og for det udsøgte køkken, og er en af Portugals mest besøgte regioner.

Hovedstaden Funcahl ligger før dramatiske kystnære bjerge, og har smuk arkitektur, fremragende snorkling områder og en travel ’gammel zone’, med fantastiske gader og restauranter.

Mens øen Madeira er øgruppen kulturelle punkt, tilbyder Porto Santo ni kilometer af hvid sandstrand og en forfriskende og afslappende atmosfære.

Der er regelmæssige færger mellem havnene i Funchal og Porto Santo, som drives af et populært lokalt færgeselskab, så det er nemt at udforske de smukke øer.