Sammenlign færger fra Madeira Øerne til Porto Santo ø
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Madeira Øerne

Madeira er en lille portugisisk øgruppe i Atlanterhavet, der omfatter en navnebror ø, Porto Santo og et par ubefolkede holme.

Madeira, som er berømt for sit milde klima året rundt og sin fantastiske natur, har med rette optjent kælenavnene ’øerne af evigt forår’ og ’perlen af Atlanten’. De er også kendt for at producere den populære Madeira vin og for det udsøgte køkken, og er en af Portugals mest besøgte regioner.

Hovedstaden Funcahl ligger før dramatiske kystnære bjerge, og har smuk arkitektur, fremragende snorkling områder og en travel ’gammel zone’, med fantastiske gader og restauranter.

Mens øen Madeira er øgruppen kulturelle punkt, tilbyder Porto Santo ni kilometer af hvid sandstrand og en forfriskende og afslappende atmosfære.

Der er regelmæssige færger mellem havnene i Funchal og Porto Santo, som drives af et populært lokalt færgeselskab, så det er nemt at udforske de smukke øer.

Færger fra Madeira Øerne til Porto Santo ø

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking